[Answers] Flipkart Fake Or Not Answers Today December 19, 2020


About This Contest : Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers. Flipkart Quiz show. Give the Easiest Question’s Answers & Win Lots of Gifts On Flipkart. Flipkart is the India’s No.1 Shopping App – Trusted by over 100 mn Indians for online shopping.

ALSO PLAY FLIPKART QUIZ 

How To Join This Flipkart Quiz

  1. Step 1 – Download the Flipkart app on your device.
  2. Step 2 – Open the Flipkart apps & Login To your account.
  3. Step 3 – Go into the videos Section.
  4. Step 4 – Click the Quiz Show which You want & Participate.

Flipkart Fake Or Not Quiz answers ' December 19, 2020


1) Kiwi fruit is named after the Kiwi bird

Answer : Not Fake

2) The slogan Ê»Inquilab Zindabad’ was coined by Bhagat Singh

Answer : Fake

3) The last letter added to our alphabet is ‘J’

Answer : Not Fake


Flipkart Fake Or Not Quiz answers ' December 18, 2020


Question 1: East Bengal football jersey is inspired by Rasogolla

Answer 1: Fake

Question 2: Indian state Maharashtra is bigger than the United Kingdom

Answer 2: Not Fake

Question 3: It takes 12 worker bees to produce a single teaspoon of honey

Answer 3: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Quiz answers ' December 17, 2020

Question 1 - The brand MDH started in Pakistan.

Ans 1 - FAKE

Question 2 - Octopus has 3 hearts.

Ans 2 - NOT FAKE

Question 3 - Brain is 60% fat.

Ans 3 - NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Quiz answers ' December 16, 2020


Question 1 - Mustard seeds are the smallest seeds.

Ans - FAKE

Question 2 - Maldives is the smallest country in the world.

Ans - FAKE

Question 3 - Coronavirus Is Worshipped In India.

Ans - NOT FAKE


[Answers] Flipkart Fake Or Not Fake Answers - 15 December 2020




Q1. First Prime Minister of Mauritius was from Bihar.

Ans - NOT FAKE

Q2. Koalas have human-like fingerprints.

Ans - NOT FAKE

Q3. M.S Dhoni has the highest number of stumpings in the world in T20 cricket.

Ans - FAKE

ALSO PLAY FLIPKART QUIZ 

About The Flipkart App

India’s No.1 Shopping App – Trusted by over 100 mn Indians for online shopping!

Flipkart Online Shopping App – Download app for a delightful shopping experience

Online shopping with Flipkart is very easy as you get to shop from the comfort of your home and get products delivered at your doorstep. By downloading the Flipkart free online shopping app on your Android phone or tablet, you can effortlessly browse our massive collection of more than 80 crore products from multiple categories including mobile phones, fashion wear, electronic devices, videos, accessories and consumer durables.

Post a Comment

0 Comments