[Flipkart] Daam Sahi Hai Quiz Answer Today DECEMBER 19, 2020 : Give The Answers & Win Exciting Prizes



About This Contest : Daam Sahi Hai Quiz Answers. Flipkart Quiz show. Give the Easiest Question’s Answers & Win Lots of Gifts On Flipkart. Flipkart is the India’s No.1 Shopping App – Trusted by over 100 mn Indians for online shopping.

ALSO PLAY FLIPKART QUIZ 

How To Join This Flipkart Quiz

Step 1 – Download the Flipkart app on your device.
Step 2 – Open the Flipkart apps & Login To your account.
Step 3 – Go into the videos Section.
Step 4 – Click the Quiz Show which You want & Participate.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz answers ' December 19, 2020

Question 1) What is the MRP of RPM Fitness RPM600 Spinner Exercise Bike?

Answer: 40000 or more

Question 2) What is the combined MRP of Adidas Jltraboost 20 Running Shoes & Nike 14 inch/ 35 cms NK Brasilia Travel Duffel Bag

Answer: 21294

Question 3) Which product is in the budget of Rs. 16000?

Answer: VU Premium HD Ready LED Smart Android TV


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz answers ' December 18, 2020


1. MRP of apple iPad 7 the gen 128gb Tom 10.2inch?

Ans: less than 37000

2. What is the combined MRP of Philips toaster & presitage grill

Ans: 3300

3. MRP of Jaguar Black EAU de toilette 40ml

Ans: 2400


Flipkart Daam Sahi Hai Quiz answers ' December 17, 2020

Question 1 - What is the MRP of 43 Inch Infinix TV'

Ans 1 - Less Than Rs 22,000

Question 2 - What processor does the Infinix TV run on'

Ans 2 - Android

Question 3 - What is the MRP of 32 Inch Infinix TV'

Ans 3 - Rs 12,999


16th December Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers:

Question 1: What is the MRP of Microsoft Xbox One S 1 TB with Tom Clancy’s The Division 2?

Answer 1: 25,000 or More

Question 2: What is the combined MRP of Redmi 20000 MAh Power Bank & Boat Stone 650 Bluetooth Speaker?

Answer 2: 6,989

Question 3: What is the MRP of Hugo Boss Contemporary Sport Analog Men’s Watch?

Answer 3: 39,100

[Answers] Flipkart Daam Sahi Hai Answers - 15 December 2020



Question 1) Which product is in the budget of Rs. 5500
Answer: Toshiba Canvio Basics 1 TB External Hard Disk Drive

Question 2) What is the combined MRP of Prestige PHB 11.0 Hand Blender in Orange & Philips GC 1903 Steam Iron?
Answer: 2990

Question 3) What is the MRP of Lakme Enrich Matte Lipstick?
Answer: 295

ALSO PLAY FLIPKART QUIZ 

About The Flipkart App

India’s No.1 Shopping App – Trusted by over 100 mn Indians for online shopping!

Flipkart Online Shopping App – Download app for a delightful shopping experience

Online shopping with Flipkart is very easy as you get to shop from the comfort of your home and get products delivered at your doorstep. By downloading the Flipkart free online shopping app on your Android phone or tablet, you can effortlessly browse our massive collection of more than 80 crore products from multiple categories including mobile phones, fashion wear, electronic devices, videos, accessories and consumer durables.

Post a Comment

0 Comments