Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today December 19, 2020 : All Flipkart Quiz Answers

About This Contest : Prize Wali Paathshala Quiz Answers. Flipkart Quiz show. Give the Easiest Question’s Answers & Win Lots of Gifts On Flipkart. Flipkart is the India’s No.1 Shopping App – Trusted by over 100 mn Indians for online shopping.

ALSO PLAY FLIPKART QUIZ 

How To Join This Flipkart Quiz

  1. Step 1 – Download the Flipkart app on your device.
  2. Step 2 – Open the Flipkart apps & Login To your account.
  3. Step 3 – Go into the videos Section.
  4. Step 4 – Click the Quiz Show which You want & Participate.


Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers – 19 December 2020


Question 1 - Who was the first president of India'

Ans - Rajendra Prasad

Question 2 - Where is India's largest container port located'

Ans - Navi Mumbai

Question 3 - Which is the world's tallest waterfalls'

Ans - Angel Falls


Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers – 18 December 2020


1) How many years did World War II last for?

Answer : 6 Year


2) Which is the longest and largest bone in the human body?

Answer : Femur


3) Which system is responsible for the secretion of hormones?

Answer : Endocrine


Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers – 17 December 2020

Question 1) How many Union Territories are there in India?

Answer: 8


Question 2) Which of the following river is also known as Dakshina Ganga?

Answer: Godavari


Question 3) Who is known as the ‘Father of Economics’?

Answer: Adam Smith


Here Are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: 16 December 

Q1: Which city is called the White City’ of Rajasthan?

Answer 1: Udaipur

Q2: The color white is a mixture of what colors?

Answer 2: All of these

Q3: Which of these rivers that flow through India is the longest?

Answer 3: Indus.

ALSO PLAY FLIPKART QUIZ 

About The Flipkart App

India’s No.1 Shopping App – Trusted by over 100 mn Indians for online shopping!

Flipkart Online Shopping App – Download app for a delightful shopping experience

Online shopping with Flipkart is very easy as you get to shop from the comfort of your home and get products delivered at your doorstep. By downloading the Flipkart free online shopping app on your Android phone or tablet, you can effortlessly browse our massive collection of more than 80 crore products from multiple categories including mobile phones, fashion wear, electronic devices, videos, accessories and consumer durables.

Post a Comment

0 Comments